Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorten EM-kisat Tallinnassa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Alle 23-vuotiaiden yleisurheilun EM-kisat käydään Tallinnassa torstaista sunnuntaihin. Suomen joukkueen tavoite on kaksi mitalia ja viisi pistesijaa.

1. Mitalilajit

Miehistä parhaat mahdollisuudet mitaleille ovat kuulantyönnössä, 400 metrin aidoissa ja pituudessa. Arttu Kangas on kuulassa viidentenä tuloksella 19,79, ja Kristian Pulli on samalla sijalla pituudessa 780 kantaneella hypyllään. Jussi Kanervo ja Oskari Mörö ovat pitkissä aidoissa kolmantena ja neljäntenä ajoilla 49,78 ja 50,07.

Naisista korkeimmalla suomalaisista on estejuoksija Camilla Richardsson, joka on tilastokolmonen ajallaan 10.00,54.

2. Yllätyslajit
Elmo Lakka on 110 metrin aidoissa tilastoissa kuudentena, 13,81. Mitaliin on silti matkaa. Simo Lipsanen on kolmiloikassa kymmenentenä (16,15), mutta hän venyi hienosti aikuisten Superliigassa juhannuksena. Inga Linna heitti äskettäin moukarissa ennätyksensä 68,25. Tilastoissa hän on yhdeksäs, mutta se ei kerro koko totuutta Linnan kunnosta.

3. Finaalilajit
Samuli Samuelsson on kiinni finaalissa 200 metrillä. Moukarissa Jesse Lehto ja Juho Saarikoski kolkuttelevat paikkaa kahdeksan joukossa.

Milja Thureson on 12. naisten satasella (11,67), ja Jutta Heikkinen noussee onnistuneella sarjalla kahdeksan sakkiin seitsenottelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!