Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kauppi ja Portin ylivoimaisia Kainuussa

Urheilu
 

Lahden Suunnistajien Minna Kauppi ja Halden SK:n Fredric Portin olivat kumpikin ylivoimaisia ykkösiä Huippuliigan päätösosakilpailussa Kainuun Rastiviikolla Suomussalmella. Molemmat voittivat myös Huippuliigan kokonaiskilpailun.

Kauppi oli pitkällä matkalla Itäjärven maastoissa omassa luokassaan, sillä Merja Rantanen hävisi voittajalle 2,16 minuuttia.
"Pieniä hapuiluja ja joku pieni koukku, mutta ihan jees. Lähdin vähän rauhallisemmin, kun on pitänyt arpoa että uskallanko juosta vai onko se riski, kun on ollut flunssaa. Itse asiassa loppu tuntui paremmalta kuin alku", Kauppi sanoi suunnistusliiton tiedotteessa.

Vaikeuksista kärsineellä Kaupilla on nyt vire parannut.

"Vihdoinkin tuntuu omalta kroppa, niin urheilu on tosi paljon kivempaa. Kuukaudessa pitäisi tehdä aika paljon hommia. Pitää olla varovainen, ettei tee vuoden hommia kuukaudessa", Kauppi tuumi.

Tiistaina keskimatkan kilpailun voittanut Portin jätti pitkällä matkalla toiseksi tulleen Timo Sildin 1.29 minuutin päähän. Molemmat viikon Huippuliigan kilpailut nimiinsä vienyt Portin piti suoritustaan tasapainoisena.

"Huomasin kisan jälkeen, että ehkä muutamassa reitinvalinnassa kiersin liikaa, mutta selvisin ilman suuria virheitä", Portin totesi liiton tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?