Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muguruza ihastutti pelillään ja olemuksellaan

Espanjalainen kohtaa loppuottelussa Serena Williamsin

Urheilu
 
toby melville reuters
Garbine Muguruza haastaa Wimbledonin loppuottelussa naisten ykköspelaajan Serena Williamsin.
Garbine Muguruza haastaa Wimbledonin loppuottelussa naisten ykköspelaajan Serena Williamsin. Kuva: toby melville reuters

Naisten tennis sai uutta ilmettä, kun Garbine Muguruza selvitti tiensä Wimbledonin loppuotteluun. Espanjalainen päihitti uransa ensimmäisessä grand slam -välierässä Agnieszka Radwanskan 6–2, 3–6, 6–3.

Samalla kun hän voitti puolalaisen, hän voitti puolelleen myös kansainvälisen lehdistön hymyilevällä olemuksellaan.

"Vanhempani halusivat tulla jo edelliseen otteluuni katsomaan, mutta kielsin heitä tulemasta. En halua muuttaa mitään. En edes aikaa, jolloin harjaan hampaani", Muguruza sanoi taikauskolleen nauraen.

Viimeistään siitä lähtien kun Muguruza nuiji Serena Williamsin 2014 Ranskan avoimissa, on espanjalaisen nousua terävimmälle huipulle osattu odottaa.

Muguruza on ollut kaksi kertaa puolivälierissä Ranskan avoimissa. Nurmella menestys on antanut odottaa itseään, mutta Muguruzan hyökkäävällä pelityylillä läpimurto oli väistämätön.

Myös 2015 Australian avoimissa Muguruza osoittautui Williamsille vaikeaksi vastustajaksi. Williams voitti sentään sen taiston kolmessa erässä.

Ja juuri Williamsin espanjalais-venezuelalainen Muguruza kohtaa lauantain finaalissa. Amerikkalainen voitti 17 kerran peräkkäin Maria Sarapovan, tällä kertaa 6–2, 6–4.

Arno Seiro
Lontoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?