Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moukaritrio, seiväsnaiset ja Thureson finaalissa

Urheilu
 
Kristian Pulli
Kristian Pulli

1 Moukarimiehet Juho Saarikoski, Jesse Lehto ja Tommi Remes heittävät miesten moukarin finaalissa tänään perjantaina.

Kolmikko selvitti helposti karsinnan, jossa Saarikoski oli parhaana suomalaisena kuudes tuloksella 69 metriä ja 87 senttiä. Mitali olisi yllätys.

"Kunto on noususuunnassa", sanoi tyytyväinen Saarikoski. Kaikki kolme suomalaista ovat heittäneet tällä kaudella yli 70 metriä.

2 Pulli karsiutui Kristian Pulli lähti kirkkain toivein pituuskisaan, mutta mitalin tavoittelu tyssäsi karsintoihin. Pulli hyppäsi vain 721. "Täydellinen pettymys", sanoi Pulli, joka kilpailee myös kolmiloikassa. "Siinä on uusi mahdollisuus."

3 Thureson ennätykseensä Milja Thureson juoksi ennätyksensä 11,62 naisten 100 metrin alkuerissä. Turkulaisen aika oli erien viidenneksi paras. Osanottajia oli sen verran vähän, ettei välieriä juostu lainkaan. Finaali on tänään kello 20.38. "Tavoitteena oli finaali. Olin hereillä, vaikka yleensä olen tähän aikaan vielä nukkumassa", sanoi Thureson. Naisten juoksu oli klo 11 aamupäivästä.

4 Naisten seiväs Aino Siitonen ja Erica Hjerpe ponnistivat naisten seiväskisan loppukilpailuun, joka alkaa perjantaina kello 18. Siitonen sivusi kauden parasta tulostaan 415. Hjerpe ylitti 410. "Hyvä lähteä finaaliin, kun kaikki neljä korkeutta menivät yli ensimmäisellä", sanoi Siitonen.

Angelica Bengtsson hyppäsi vain kerran korkeudesta 415. Ruotsalainen on hypännyt 460, ja hän on EM-kisojen suurimpia voittajasuosikkeja.

Erica Hjerpe ja Aino Siitonen
Erica Hjerpe ja Aino Siitonen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!