Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaaoksen välttänyt Štybar juhli etappivoittoa

Ranskan ympäriajoa johtava Martin loukkaantui – jatko Tourilla auki

Urheilu
 
Stefano Rellandini Reuters
Zdenìk Štybar voitti Ranskan ympäriajon kuudennen etapin.
Zdenìk Štybar voitti Ranskan ympäriajon kuudennen etapin. Kuva: Stefano Rellandini Reuters

Ranskan ympäriajossa on tänä kesänä nähty monta vaarallista kolaria. Torstaina ajetun kuudennen etapin loppuhetkillä Tourin kokonaiskilpailua johtava Etixx-Quick Step -tallin Tony Martin horjahti ja törmäsi hallitsevaan mestariin Vincenzo Nibaliin.

Molemmat pyöräilijät kaatuivat maahan ja kolarista aiheutui kärkiryhmän keskellä kaaosmainen tilanne. Noin kymmenen pyöräilijää kaatui kolarissa.

Tšekin Zdenek Štybar hyötyi tilanteesta ja polki etappivoittoon, joka oli 29-vuotiaan pyöräilijän uran ensimmäinen Ranskan ympäriajossa. Toiseksi sijoittui Slovakian Peter Sagan ja kolmanneksi Saksan John Degenkolb.

Touria johtava saksalainen Martin, 30, loukkasi kaatuessaan olkapäänsä. Hän tarvitsi tallikaveriensa tukea päästäkseen ajopelinsä kanssa maaliviivan yli.

"Minulla oli epäonnea. En edes muista, miten kaaduin. Osuin edessä ajavan takarenkaaseen, mutta tämä on Tour. Hyvä ja huono onni ovat aina lähellä toisiaan", Martin sanoi Reutersille.

Koska onnettomuus sattui etapin kolmen viimeisen kilometrin aikana, kaatuneiden loppuaika on sama kuin etapin voittajalla. Siitä syystä Ranskan ympäriajon tilanne kärjen osalta säilyi käytännössä muuttumattomana.

Vielä torstaina oli epäselvää, pystyykö Martin jatkamaan Tourilla, jonka seitsemäs etappi ajetaan perjantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!