Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaustisen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 
Mika Haapakangas
Mika Haapakangas

Viikon varma

Kyvykäs Davidson Web (lähtö 4) on aloittanut uransa lupaavasti. Neljästä kilpailusta on tullut kolme voittoa ja yksi kolmostila. Lahjakas ruuna vaihtoi täksi kaudeksi kokeneen Matti Sorosen talliin ja on parantanut koko ajan menoaan. Soronen ajaa aina ajokkeihinsa luottaen, ja kun Kaustisella on sattunut sopiva lähtöpaikka, Davidson Web hoitanee vetojuhdan tehtäviä maaliin saakka.

Viikon tärppi

Pentti Argillanderin laittelema Sophie Savage (lähtö 2) on jäänyt peleissä todella vähälle huomiolle. Tamman viime juoksu meni kovan avauksen takia pilalle ja sitä edellisissä kisoissa vastassa on ollut kovia nimiä. Sophie Savage voi päästä hyvältä lähtöpaikaltaan iskuasemiin kärjen tuntumaan, josta kaiken onnistuessa sillä on saumat jopa voittoon.

Seuraa tätä

Kalajoella valmennustoimintaansa menestyksekkäästi pyörittänyt Mika Haapakangas otti viime syksynä ison askeleen urallaan, kun hän siirsi koko valmennustoimintansa Ruotsin puolelle Uumajaan. Haapakangas tulee entiselle kotiseudulleen väkevän iskujoukon kanssa, joista erityisesti Special Topgearilta (lähtö 2) odotetaan menestystä. Kun alla on pieni tauko ja lähtöpaikkakin on takarivissä, Santtu Raitalan ajokki on syytä varmistaa.

Toto 76 -kierros 28 / Kaustinen
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 5, 1, 16, 15, 8, 9

2. lähtö: 11, 4, 7, 5, 3

3. lähtö: 2, 4

4. lähtö: 4

5. lähtö: 1, 12

6. lähtö: 6, 9

7. lähtö: 11, 1, 6, 7

6x5x2x1x2x2x3 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 11. 7. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?