Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juho Saarikoski viides moukarissa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1Miesten moukari

Juho Saarikoski otti toistaiseksi Suomen parhaan sijoituksen EM-nuorissa. Hän oli viides moukarissa tuloksella 70,94. "Viides sija ei ole huono EM-kisoissa", sanoi Saarikoski tyytyväisenä. Jussi Lehto oli 7:s ja Tommi Remes 11:s.

2Naisten 100 m

Milja Thureson on Suomen nopein nainen, kun Hanna-Maari Latvala on loukkaantunt. Nuorten EM-finaalissa turkulainen oli 7:s ajalla 11,79. "Tein kaikkeni. Tyytyväinen pitää olla", sanoi Thureson.

3Pitkät aidat

Miesten 400 metrin aidoissa nähtiin harvinaista herkkua, kun kaksi suomalaista voitti oman alkueränsä. Yleensä kaksoisvoittoja on nähty vain miesten keihäänheitossa. Jussi Kanervo voitti toisen alkuerän ajalla 50,42 ja Oskari Mörö kolmannen 50,69.

4Pika-aidat

Elmo Lakka pääsi ensi kertaa arvokisojen finaaliin 110 metrin aidoissa. Lakka oli erässään toinen ajalla 13,90. Lauantain finaalissa Lakka odottaa 13,6-alkuista aikaa. "Sillä otetaan varmasti mitali."

5Naisten seiväs

Aino Siitonen sivusi finaalissa ennätystään 415. Hän oli 10:s. Erica Hjerpe jäi aloituskorkeuteensa 405, ja oli 11:s. Seiväs oli ruotsalaisten juhlaa: Angelica Bengtsson ja Michaela Meijer ottivat kaksoisvoiton.

6Miesten 200 m

Päivä paistoi Samuli Samuelssonille ja Roope Saariselle. Molemmat juoksivat ennätyksensä alkuerissä ja pääsivät välieriin. Samuelsson oli ajallaan 20,89 viidenneksi nopein. Saarisen aika oli 21,19, ja sijoitus 11:s. "Välierissä voisi jopa mennä alle 20,80:n", arveli Samuelsson – Suomen nopein mies.

7 Seitsenottelu

Jutta Heikkinen oli 8:s ja otti pistesijan. Toinen kaksosista Hertta Heikkinen oli 11:s. Miia Sillman oli 9:s. Kaikki ottelivat ennätyksensä. "Aallonpohja on ohitettu", sanoi otteluvalmentaja Tiia Hautala.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!