Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuudes sija tyydytti Samuelssonia

Urheilu
 

1. Miesten 200 m

Samuli Samuelsson juoksi loppukilpailussa kuudenneksi ajalla 20,90. "Tulee tasaista sarjaa", sanoi Samuelsson, joka juoksi alkuerissä ennätyksensä 20,89. Välierissä aika oli 20,96. "Kuudes sija ei harmita yhtään. Kolmas juoksu täällä oli vähän liikaa."

Samuelsson juoksee sunnuntaina vielä pikaviestissä.

2. Naisten moukari

Hausjärveläinen Inga Linna jäi uransa ensimmäisissä arvokisoissaan finaalissa viimeiseksi, 12:nneksi. Linnan paras heitto kantoi 60,73.

Linnan kauden paras ennen Tallinnaa oli 68,25, joten arvokisojen paine näkyi heitoissa. "Ei vaan lentänyt tänään", sanoi Hannu Rinnekarin valmennettava.

3. Miesten kolmiloikka

Suomessa on hyvä taso kolmiloikassa, kun Simo Lipsanen, Kristian Pulli ja Tuomas Kaukolahti pomppivat karsinnasta sunnuntain loppukilpailuun. Lipsanen loikki 16,10, Pulli kauden parhaansa 16,01 ja Kaukolahti ennätyksensä 15,97. "Nyt on paljon parempi fiilis kuin pituushypyn jälkeen", sanoi Pulli, jolle pituuden karsinta oli pettymys.

4. Kiekko ja keihäs

Heini Järventausta heittää sunnuntaina naisten kiekon finaalissa. Hän oli karsinnan seitsemäs, 51,71. Joni Karvinen pääsi miesten keihäänheiton loppukilpailuun. Hän heitti 72,48, ja oli sijalla 10. Karvinen on ainoa suomalainen mieskeihäänheittäjä kisoissa.

5. Kymmenottelu

Lappajärveläinen Elmo Savola teki ennätyksensä jokaisessa viidessä lajissaan avauspäivänä. Yhteispisteissä hän jatkaa seitsemäntenä (4 050 pistettä).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!