Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 
Tuomas Korvenoja
Tuomas Korvenoja

Viikon varma

Ohjastajaliigaa tänäkin vuonna dominoivan Mika Forssin puolison Marjo Kivimaan valmentama Incredible Ironman (lähtö 4) erottuu omaan kastiin keskiviikon Teräsmiesliigassa, jossa valjakot ottavat toisistaan mittaa 3 100 metrin matkalla. Pitkä matka sopii syksyllä Derbyyn tähtäävälle ruunalle, sillä se jaksaa jyskyttää pitkään tasaisen kovaa. Forss tuntee ajokkinsa ominaisuudet läpikotaisin ja huolehtii siitä, että reipas matkavauhti hyydyttää muiden kiriherkkyyden.

Viikon tärppi

Tuomas Korvenojan laatutallista tulevalta Graffiti Artistilta (lähtö 2) on odotettu nähtyä enemmän. Se on kisannut viime aikoina kovissa Ruotsin lähdöissä, joissa pärjääminen on tiukassa. Tällä kertaa vastassa ei ole ikäluokan kärkinimiä, joten jos ori löytää oman huipputasonsa, se voi napata Vermosta vuoden ensimmäisen voittonsa.

Seuraa tätä

Tawaststjernan muistoajossa (lähtö 6) huippukova 5-vuotisikäluokka iskee yhteen mailin pikamatkalla. Säihkeen Säpinä pani Suur-Hollola-ajossa tosissaan hanttiin Jokivarren Kunkulle, mutta kun tämä paineli uuden ME-tuloksen, ei ikäluokan SE:n alittaminen riittänyt kuin kakkossijaan. Nyt vastassa on tuttuja ikätovereita, jotka ori on pessyt monta kertaa aiemminkin. Vaikka vastus on kova, Taisto Bordin valmennettavalta sopii odottaa menestystä.

Toto 65-kierros 29 / Helsinki
HS:n Toto 65-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 3, 2, 9, 1

2. lähtö: 4, 5, 7, 6, 2

3. lähtö: 4, 9, 10, 1, 2

4. lähtö: 5

5. lähtö: 3, 6, 9

6. lähtö: 6

4x5x5x1x3x1 = 300 riviä – 30 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona (15.7.) noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?