Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Unohtakaa Ihmeneloset

Urheilu
 
Joonas Kuisma Helsingin Sanomat

Tämän vuoden Ranskan ympäriajon piti olla kuin sarjakuva Fantastic Four – Ihmeneloset. Siinä Herra Fantastinen, Näkymätön nainen, Liekki ja Möykky saavat supervoimat, joiden avulla he suojelevat ihmiskuntaa.

Tourilla supersankareiden viitat oli sälytetty Chris Froomen, Vincenzo Nibalin, Alberto Contadorin ja Nairo Quintanan hartioille. Heidän päävastustajinaan olivat Ranskan vuoret.

Ympäriajon kymmenes etappi osoitti, että kisaennakoiden sarjakuvavertaus oli väärä. Todellisuudessa kisassa on vain yksi Teräsmies, Froome. Muut mäkimiehet ovat häneen verrattuna pelkkää sivuntäytettä.

Sky-tähden tiistainen ylivoima jopa harmittaa. Pyöräilyfanin kannalta olisi ollut kiihottavampaa, jos joku haastajista olisi onnistunut voittamaan La Pierre-Saint-Martinilta ja kirimään eroa umpeen.

Ilman ihmetekoja Tourin voitto on Froomen. Nyt voi vain toivoa, että hän on puhdas. Pyöräilijä myönsi ennen kilpailun alkua, että oli jättänyt dopingtestin väliin aiemmin tällä kaudella. Asiaan palattiin lehdistötilaisuudessa tiistaina. Froome toivoi toimittajilta kunnioitusta.

Minulta brittimestarin ei tarvitse enää kerätä arvostusta näytöillä – vaan näytteillä.

Joonas Kuisma HS
joonas.kuisma@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!