Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jordan Spiethillä mahdollisuus tehdä historiaa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Jordan Spieth
Jordan Spieth

1 Jo 144. kerran pelattavasta Openista puuttuu tällä kertaa viimevuotinen voittaja. Maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy ei ole puolustamassa titteliään, koska 26-vuotias pohjoisirlantilainen parantelee höntsäfutiksessa muljahtanutta nilkkaansa.

McIlroyn paluusta kilpakentille ei ole tietoa.

Hän puolustaisi voittoa myös neljän viikon päästä pelattavassa kauden viimeisessä major-kilpailussa, Yhdysvaltojen PGA:n mestaruusturnauksessa.

2 Maailmanlistan kakkosella, 21-vuotiaalla amerikkalaisella Jordan Spiethillä on mahdollisuus tehdä Old Coursella lajin historiaa. Tänä vuonna Spieth on jo voittanut kaksi ensimmäistä major-kilpailua, Mastersin ja US Openin.

Kolmen ensimmäisen majorin voittoon samana vuonna on pystynyt vain Ben Hogan 1953.

3 Spiehtin valmistautuminen Openiin on ollut puheenaihe St. Andrewsissa. Hän saapui paikalle vasta maanantaina viimeisten joukossa voitettuaan sunnuntaina PGA-kiertueen kilpailun.

Spieth oli ennen maanantaita pelannut Old Coursella vain yhden kierroksen, teinipoikana.

"Ideana oli tuntea kärkikamppailun painetta viikonloppuna ja suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. Se onnistui, mutta muuta etua myöhäisestä saapumisesta ei ollut. Aikaisemmasta saapumisesta olisi ollut apua", Spieth myönsi keskiviikkona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!