Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Johnson hyödynsi lyöntipituuttaan

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn amerikkalaisen vävypojan Dustin Johnsonin otteissa näkyi revanssihenkeä Openin avauskierroksella. Juhannuksena pelatussa US Openissa Johnson sähläsi mahdollisuutensa voittoon viime tingassa epäonnistuttuaan puttipelissään päätösviheriöllä. Torstaina pitkälyöntinen Johnson hyödynsi aamupäivän hieman suotuisammat tuuliolot ja otti johtopaikan kierrostuloksella 65.

"US Openista ei jäänyt yhtään paha mieli. En todellakaan ollut pettynyt. Pelasin siellä hyvin, ja sen kantoi tähän päivään. Nyt pelasin todella hyvin, vähän paremmin kuin siellä", sanoi Johnson, joka on ollut jo muutaman kerran lähellä major-voittoa.

2 Kolmatta peräkkäistä major-voittoa tavoitteleva Jordan Spieth eteni yli puolimatkaan samassa kolmikossa Johnsonin tahdissa, mutta joutui taipumaan kahdella lyönnillä.

"Olen erittäin tyytyväinen. Kun Dustin pelaa tuolla tavalla, minun pitää esittää parastani pärjätäkseni."

Spieth ihasteli Johnsonin yli 300-metrisiä avauslyöntejä, joilla tämä pääsi useilla par-nelosilla viheriön viereen.

"Minulla ei ole sellaisia avauksia, joten minun pitää korvata se tarkoilla lähestymislyönneillä."

3 Tiger Woods on ottanut kaksi kolmesta Open-voitostaan St. Andrewsisssa, mutta nyt hänen mahdollisuutensa kisan voittoon karkasivat heti kauas.

Woods möhli Mikko Ilosen tavoin bogit kahdelle ensimmäiselle reiälle ja päätyi lyöntiä kauemmas (76) jatkopaikasta kuin Ilonen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!