Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilonen karsiutui Openista lyönnillä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Mikko Ilonen ei saanut palkintoa sinnikkäästä taistelustaan myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa, kun lahtelainen koko päivän odottelun jälkeen pääsi pelaamaan toisen kierroksen loppuun Open Championshipissä Skotlannissa.

Ilonen karsiutui kauden kolmannesta golfin arvoturnauksesta yhden lyönnin erolla eli samalla tavalla kuin huhtikuun Mastersista.

Ilosen toisen kierroksen tulos oli 70, eli St. Andrewsin Old Coursen par alittui kahdella.

Hänen kahden kierroksen yhteistuloksensa oli +1, kun cut-raja oli par.2 Ilosella oli lopussa hyvät paikat tehdä tarvittavat birdiet.

Kentän vaikeimmalla reiällä (17:s) hänellä oli onnistuneen avauksen ja mainion lähestymislyönnin (rauta-6) jälkeen neljämetrinen birdieputti, joka oli vähällä upota.

Karsiutuminen oli pettymys paitsi Iloselle itselleen myös häntä kannustaneille parillekymmenelle suomalaiselle.

"Ne ekana päivänä tehdyt virheet paistoivat sieltä. Sen jälkeenhän tämä oli kärsivällisen miehen tekemistä, ihan kuin olisi pilkillä ollut."3 Openin voittaja on selvillä vasta maanantaina. Järjestäjät ilmoittivat lauantaina iltapäivällä kilpailun oltua kovan tuulen takia keskeytettynä yli kuusi tuntia, että toinen kierros pelataan päätökseen lauantai-iltana. Kolmas kierros on aikomus viedä läpi sunnuntaina ja neljäs maanantaina. Open pelataan nyt 144. kerran, ja vain kerran aikaisemmin (1988) ratkaisu on venynyt maanantaille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!