Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tahko hyydytti Kirin juhlaottelussa

Urheilu
 
Pasi Hautala
Kiri 0 Tahko 1
 

Hyvinkään Tahkon tiivis ulkopeli oli myrkkyä 85-vuotisjuhlaotteluaan pelanneelle Jyväskylän Kirille. Ei Tahkokaan päässyt sisäpelissään jylläämään, kun koko ottelussa tehtiin yhteensä vain kolme juoksua. Jaksot päättyivät 1–1 ja 0–1.

"Älyttömän tyytyväinen olen ulkopeliin. Se on ollut pitkän aikaa tulossa. Olemme parantaneet siinä koko ajan. Hannu Kiukkosen 1/8 on suorastaan mairittelevaa", sanoi Tahkon pelinjohtaja Sami Sirviö.

Peräti 67 juoksua tällä kaudella pamauttanut Kiukkonen pääsi kahdeksan kertaa yrittämään kotiutusta. Kirin ainokainen tuli Kiukkosen mailasta, mutta muuten Tahkon ulkokenttä hyydytti isäntien mailataiturin. 1970-luvun retroasuissa pelanneen Kirin toinen jokeritykki Jukka Latvala ei päässyt kertaakaan edes yrittämään kotiutusta.

Tahko otti peräkkäin kovat voitot Sotkamosta ja Kiristä, vaikka sen paras lyöjä Juha Korhonen ei kylkivamman takia pystynyt pelaamaan.

"Sisäpelissä toki tarvitsisimme 'Korea'. Marko Pelkonen on ennenkin pelannut 2-vahtina, joten siinä ei Korhosen poissaolo niin paljon tunnu", totesi Sirviö.

Kakkoskoppari Teemu Nikkanen pelasi loistavan sisäpelin Sotkamoa vastaan ja paransi Kiriä vastaan vielä vähän. Lukkari Juha Puhtimäki on koonnut itsensä uskomattoman hyvin epäonnistuneen Vimpeli-ottelun jälkeen.

Pasi Hautala
Jyväskylä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!