Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tylsä, mutta hyvä peli

Urheilu
 

Helsingin Jalkapalloklubin tiistai-illan ottelu Ventspilsiä vastaan oli yksi tylsimmistä Mestarien liigan karsintaotteluista Sonera-stadionilla pitkään aikaan. HJK:n minimitavoite täyttyi, ja se oli tärkein asia.

"Ehkä yleisö olisi toivonut vauhdikkaampaa peliä, mutta välillä pitää pelata näin ja varmistaa jatkoonpääsy", HJK:n keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller sanoi.

Syy tylsyyteen oli pitkälti latvialaisessa vastustajassa, joka makasi kahdella puolustuslinjallaan hyvin alhaalla omalla alueellaan ja haki vastahyökkäyksiä, eikä osoittanut minkäänlaista rohkeutta.

Ensimmäisellä jaksolla HJK:n kenttätasapaino horjui sen verran, että Ventspils pääsi muutaman kerran vaaralliseen vastahyökkäykseen. Vastahyökkäykset lähtivät usein liikkeelle HJK:n harhasyötöistä.

Kokonaissuoritus oli kiitettävä. HJK on saavuttanut kaksi voittoa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella viimeksi kolme vuotta sitten.

HJK:n ongelmana tällä haavaa on, että joukkueesta puuttuu leveyttä. Laitureita on vain kaksi ja laitapakkiosastokaan ei kestä enää lisäloukkaantumisia. Sekä Sebastian Sorsa että Atomu Tanaka tulivat vammojen takia vaihtoon toisella jaksolla.

Tiistai-iltana nähty HJK:n avaus on se peruskokoonpano, joka nähtäneen kentällä myös ensi viikolla – hyvin pienin muutoksin. Tämän ryhmän on nyt petrattava entisestään.

Ari Virtanen HS
ari.virtanen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?