Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Valmentaja on ampujan apulainen"

Urheilu
 

Juho Kurjella on kolme valmentajaa. Hänen henkilökohtainen valmentajansa on Mauri Röppänen. Kurjen valmennukseen osallistuvat myös maajoukkuevalmentaja Juha Hirvi sekä nuorten olympiavalmentaja Pasi Wedman.

"Tämä on ollut hyvä systeemi. Valmennusporukka ja Kihu (Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus) toimivat Juhon valmennuksessa saumattomasti. Keskustelemme keskenämme paljon, ja Mauri on aina kanssani ammunnallisesti samoilla linjoilla. Ei ole mitään kikkailua koskaan ollut, vaan on luotettu kovaan treeniin ja perusasioihin. Juho suunnittelee Pasin kanssa jonkin verran viikkopainotuksia: sitä, minkä verran treenataan esimerkiksi silloin, kun kilpailut lähestyvät", Juha Hirvi kertoo.

Kurki kiittää Hirveä ja Röppästä heidän suuresta kokemuksestaan, mikä on hyödyksi myös kilpailuihin valmistautumisessa. Hirvi on kahdeksankertainen olympiaedustaja ja olympiahopeamitalisti Sydneysta 2000. Röppänen on ammunnan moninkertainen MM- ja EM-mitalisti.

Vaikka valmentaja on tärkeä tukipilari, korostuu ammunnassa urheilijan kyky sisäistää asioita.

"Valmentaja on apulainen ja antaa vinkkejä. Ampuja voi vasta silloin tehdä tulosta, kun hän on sisäistänyt kaiken itse. Vaikka minäkin näen, miten menee, ampuja tietää vielä tarkemmin, mitä vaikka tuuli tekee. Ei tule mitään, jos koko ajan käy kysymässä, mikähän tässä on ja mitä pitäisi korjata", Hirvi sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!