Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Niklas-Salmisen urakointi jatkuu

Urheilu
 

Patrik Niklas-Salminen nappasi hienon kaksinpelivoiton tiistaina Tampere Open -tennisturnauksessa. Keskiviikkona suomalaislupaus oli voitokas myös nelinpelissä.

Niklas-Salminen voitti Harri Heliövaaran kanssa ranskalaisparin Jonathan Eysseric/Gianni Mina alle 40 minuuttia kestäneessä ottelussa erin 6–2, 6–1. Näin suomalaiset etenivät nelinpelin toiselle kierrokselle.

Myös Henrik Sillanpää jatkaa turnausta yhdessä Ranskan Axel Michonin kanssa. Kaksikko voitti Vladimir Ivanovin ja Alexander Vasilenkon 6–3, 7–6 (7–3).

Kaksinpelissä Micke Kontisen pelit päättyivät toiselle kierrokselle ranskalaista Maxime Hamouta (ATP-ranking 216) vastaan luvuin 6–7 (2–7), 2–6.

Kontinen harmitteli raskasta turnausohjelmaa. Hän pelasi myös viime sunnuntaina Portugalissa Davis Cupia.

"En saanut hyviä lyöntiasentoja, vastustaja pääsi ohjaamaan ja jouduin puolustamaan. Eka erä oli aika tärkeä, ja siihen meni paljon energiaa", Kontinen selvitti turnauksen tiedotteessa.

Sveitsiä edustava Henri Laaksonen hävisi Brasilian kokeneelle Andre Ghemille. Turnauksessa neljänneksi sijoitettu Ghem oli parempi erin 6–3, 6–3.

"Olin toivonut tätä ottelua torstaiksi, nyt se tuli liian aikaisin, ja kropan kanssa oli vaikeuksia. En pystynyt liikkumaan kunnolla," Laaksonen kommentoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!