Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Porin Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varmat

Hirmuiseen vireeseen äitynyt Zatopek Hoss (lähtö 6) kukisti viimeksi selityksittä kivikovan Victory Bonsain. Nyt vastus on kertaluokkaa kevyempi, joten Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavalta on lupa odottaa menestystä. Merran Emil (lähtö 5) tekee ylivoimaisesti parhaat juoksunsa keulapaikalta. Seppo Markkulan ajokilla on mainio lähtöpaikka, joten oriilla on hyvä sauma päästä mielipaikalleen hallitsemaan tapahtumia maaliin saakka.

Viikon tärppi

Kati Lindsberg on supistanut valmennustoimintaansa reilulla kädellä, mutta Outlaw Merci (lähtö 7) on saanut jäädä taloon, mikä kuvastaa hyvin valmentajankin odotuksista sitä kohtaan. Ruuna ei ole viime aikoina saanut parasta itsestään irti. Lindsberg ei tuo ajokkejaan radalle, ellei niillä ole mahdollisuuksia menestyä. Nyt lähtöpaikka on mainio ja huippukuski Ari Moilanen rattailla, joten voitto ei saa yllättää.

Seuraa tätä

Jämsäläinen Anu Hyytiäinen aloitteli omaa valmennustoimintaansa vuonna 2012, kun hänen omistamansa Sirun Valpuriina – tosin Aimo Vuorisalon valmentamana – seppelöitiin ravikuningattareksi Mikkelissä. Tänä vuonna Hyytiäisen itsensä laittelema Hujanhajan (lähtö 3) osallistuu viikon kuluttua Joensuun kuningatarkisaan. Sitä ennen tamma viimeistelee virettään Porissa ja on juoksun onnistuessa mahdollinen menestyjä.

Toto76 -kierros 30 / Pori
HS:n Toto76 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 9, 7, 2, 8

2. lähtö: 9, 5, 3, 6

3. lähtö: 7, 2, 6, 10

4. lähtö: 12, 7, 11

5. lähtö: 1

6. lähtö: 7

7. lähtö: 9, 2, 3, 1

4x4x4x3x1x1x4 = 768 riviä – 38,40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 25.7. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto76 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!