Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

MM-kisat onnistuivat yli odotusten

Urheilu
 
Esa Lindell
Esa Lindell

NHL-paikkaa syksyllä tavoitteleva puolustajaa Esa Lindell tutustui pieneen kaukaloon jo viime keväänä. Ässien kauden päättymisen jälkeen hän kävi kymmenen päivän ajan pelaamassa Texas Starsissa AHL:ää.

Lindell sanoo lyhyenkin ajan opettaneen paljon pienen kaukalon pelistä.

"Helpommalta se peli tuntui kuin mitä liigassa pitää pelata. Ei paljon trappia tai hitaita lähtöjä ollut. Mentiin vain nopeasti ylös koko ajan", Lindell arvioi.

Tottuminen pieneen kaukaloon oli nopeaa. Lindell liittyi AHL-matkansa jälkeen MM-kisoihin valmistautuneeseen Leijona-miehistöön, ja palaaminen takaisin isompaan kaukaloon tuntui aluksi oudolta.

"Ensimmäisen jään muistan. Se tuntui aika hirveältä, kun oli tottunut pieneen kaukaloon. Hartwall-areenassa tuntui, että äijät menivät oikealta ja vasemmalta ohi."

MM-kisoissa Lindell teki kahdeksaan otteluun tehopisteet 1+5=6 ja oli Suomen joukkueen tehokkain puolustaja.

Suomen taival päättyi puolivälieriin, mutta Lindell oli joukkueen selkeitä onnistujia.

"Kisat menivät paremmin kuin odotin. Pääsin pelaamaan paljon ylivoimaa, joka on vahvuuteni. Vähän aikaisin kisat päättyivät."

Lindell sanoo odottavansa tulevia haasteita jo innokkaana. Dallasista on muotoutumassa tulevalle kaudelle suomalaisjoukkue, sillä joukkuetta edustavat maalivahdit Antti Niemi ja Kari Lehtonen sekä puolustaja Jyrki Jokipakka. Jokipakka pelasi Lindellin tavoin Leijonissa kevään MM-kisoissa.

"Olimme MM-kisoissa huonekavereita. Tunsimme jo ennestäänkin, koska olemme nähneet Dallasin kesäleirillä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?