Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jarkko Nieminen taisteli välieriin

Jürgen Zopp hukkasi ottelupallon Tampere Openissa

Urheilu
 
Jarkko Nieminen
Jarkko Nieminen

Tenniksen Suomen ykkösmies Jarkko Nieminen vietti perjantaina pitkän mutta tuloksekkaan työpäivän ATP-haastajatason turnauksessa Tampereella.

Nieminen joutui ylitöihin ja pelaamaan kaksi ottelua saman päivän aikana, koska sade esti toisen kierroksen ottelun torstaina. Suomalainen ei ollut aikaisesta herätyksestä (kello 6.30) moksiskaan, vaan kukisti aamun ottelussaan karsinnoista tulleen Anton Pavlovin.

Nieminen tarvitsi runsaan tunnin ja voitti virolaisen 6–1, 6–3 palkintoarvoltaan 42 500 euron Tampere Openissa.

Alkuillasta vastaan tuli toinen virolainen. Viidenneksi sijoitettu Jürgen Zopp pani Ruotulassa suomalaisen tiukoille ennen kuin taipui kolmessa erässä. Nieminen voitti 4–6, 6–3, 7–6 (4).

"Olen tyytyväinen siihen, miten ratkaisin tämän ottelun", sanoi Nieminen.

Hän syötti terävästi, nousi verkolle ja löi rystylentolyönnin, jota Zopp ei pystynyt kenttään palauttamaan.

"Olin veitsi kurkulla, mutta syöttö pelasti minut nyt", mietti Nieminen.

Täysosuma kahden tunnin mittelössä merkitsi paikkaa lauantain välieriin, jossa vastustajaksi tulee Tristan Lamasine. Nyt 22-vuotias ranskalainen on maailmanlistalla sijalla 270.Niemisen ja Zoppin ottelu oli tasainen. Zopp on pelannut Suomessa usein ja päässyt myös pitkälle.

Nytkin näytti hetken siltä, että hän jatkaa kaksinpeliurakkaansa lauantaina. Zopp johti kolmatta erää 5–4 ja sai ottelupallon, muttei pystynyt hyödyntämään sitä. Nieminen nousi ahdingosta ja kesti myös katkaisupelissä.

Perjantain kaksinpelissä suomalaisista oli mukana myös Patrik Niklas-Salminen. Hän taisteli sisukkaasti, muttei keksinyt keinoja Andreas Beckin kukistamiseksi. Saksalainen voitti 7–5, 6–3.

Seuraavaksi Niklas-Salminen pelaa muutamia pienempiä turnauksia Suomessa. Wimbledonissa välieriin edenneen nuorukaisen syksyn tärkein turnaus on US Open, jossa hän pelaa sekä poikien kaksinpelissä että nelinpelissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!