Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK tyly juhlavieras Pietarsaaressa

Urheilu
 
Kaj Högdahl
Esa Terävä
Esa Terävä
Jaro 0 HIFK 2

Helsingin IFK on ottanut tällä kaudella Jarosta kaksi voittoa ja tasapelin. Nousijan pelitapa on purrut pietarsaarelaisiin hyvin.

Kotijoukkueen peli tukittiin keskellä tehokkaasti, ja kun avausosumakin tuli heti pelin alussa, muodostui 50-vuotisjuhlaottelu Jarolle kovin tuskaiseksi.

HIFK ei tarvinnut avausosumaan edes kolmea minuuttia, kun ottelun tehomies Esa Terävä viimeisteli läheltä.

"Maalista suuri kunnia jätkille. Siitä oli helppo tehdä. Olin oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Meillä oli hyvä lataus ja hyvä fiilis, kun oli paljon yleisöä", Terävä sanoi.

Jaron juhlaottelu taisi mennä ylilatauksen puolelle, sillä joukkue esitti kesän kehnointa peliään. Tilanteet jäivät vähiin. Vain tunnin pelin kohdalla Jarolla oli ote, mutta todellisiin tekopaikkoihin se ei päässyt. Peli meni pieneksi näpertelyksi, avaavat syötöt uupuivat tai olivat niin huonoja, että vastustaja katkoi ne alkuunsa.

"Vastustaja pani pelimme epätasapainoon. Tällaisessa pelissä pitäisi kokeneimpien pelaajien ottaa vastuuta, mutta näin ei käynyt, ja se näkyy taululla", murehti Jaron käskijä Aleksei Eremenko.

Toiselle puolikkaalle Jaro yritti lisätä vauhtia ja sai heti pari kulmapotkua, mutta peli ei siitäkään auennut. HIFK puolusti hyvin, iski vastaan ja 80. minuutilla vastaisku toi lopullisen sinetin, kun Esa Terävä ja Pekka Sihvola löysivät toisensa. Myös Joni Korhosella oli hyvä päivä. Vielä lopussa Sihvola hukkasi avopaikan laukomalla läheltä ohi tyhjän maalin.

Jaro jätettiin lopulta täysin aseettomaksi.

"Tämä oli meidän paras vieraspelimme. Meillä on ollut vaikea viikko, mutta nyt saatiin hyvä alku peliin. Jaro tuntuu olevan meille sopiva vastustaja, koska se pyrkii hyökkäämään niin kuin mekin. Halusimme ohjata peliä ja pitää keskustan kiinni", sanoi tyytyväinen valmentaja Jani Honkavaara.

Kaj Högdahl
Pietarsaari

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!