Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vahvasti lyönyt Marko Pelkonen kuritti Kouvolaa

Urheilu
 
Pasi Honkanen
Marko Pelkonen
Marko Pelkonen
Hyvinkää 2 Kouvola 0

Hyvinkään Tahkon Marko Pelkonen, 30, oli yhä hurjassa vireessä, kun Tahko kaatoi Kouvolan Pallonlyöjät 2–0. Jaksot päättyivät 7–1 ja 3–2.

"Ensimmäinen jakso oli meiltä kauden parasta. Lyönti oli kunnossa. Sai vain lätkiä palloa menemään", sanoi Pelkonen.

Pelkonen ratkaisi avausjakson neljällä mainiolla ja erilaisella kotiutuksella. Pelkonen onnistuu tällä hetkellä hyvin monipuolisesti.

Pelkosen ensimmäinen kotiutus syntyi lyhyellä hidastetulla. Pelkonen iski toisen kakkossaumaan. Kolmannen hän sivalsi väliin. Neljännen kotiutuksen Pelkonen otti keskipompolla.

Tahko oli paljon tiukemmilla toisella jaksolla. KPL meni johtoon, mutta Tahko pääsi ohitse vierailijan kahden juoksun harhaheitolla.

KPL tasoitti kolmannessa vuorossa, mutta Tahkon jokeri Timo Rantatorikka sai iskettyä kakkossaumaan neljännessä vuorossa, ja yhteensä kolme tuonut Valentin Ikonen ehti kotiin.

Tahkon koppari Teemu Nikkanen pelasi kauden parhaan pelinsä sekä sisällä että ulkona, jossa hän napsi useita tärkeitä syöksykoppeja. Nikkanen toi kaksi juoksua ja löi peräti yhdeksän kärkilyöntiä. Nikkasen koppariparina pelaa Sami Virto.

"Meidän takakenttämme on parantanut viime kaudesta. Huikea kehitys on tapahtunut", sanoi Tahkon pelinjohtaja Sami Sirviö.

"Ensimmäisellä jakso lyönti kävi. Toinen jakso oli tyypillinen voittojakson jälkeen. Ulkopeliin olen tyytyväinen. Se on kehittynyt paljon kauden aikana", Sirviö jatkoi.

Tahkon kärki Lauri Vierimaa jatkoi hyvien otteluiden sarjaa, sillä hän toi kolme juoksua ja meni kentälle lyönnillä seitsemän kertaa.

Tahko ansaitsi voittonsa, sillä se vei kolmostilanteet 21–14.

Pasi Honkanen
Hyvinkää

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!