Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korhonen ei pysty venymään Turun haastajakisaan

Urheilu
 
Mikko Korhonen
Mikko Korhonen

Maailmanlistan korkeimmalle rankatut kaksi suomalaista miesgolfaria eivät ole mukana, kun tämän vuoden kovatasoisin kotimainen kilpailu, Euroopan haastajakiertueen Gant Open pelataan runsaan kahden viikon päästä Aura Golfin kentällä Turussa.

Jo aiemmin oli selvää, että Mikko Ilonen kilpailee samaan aikaan Yhdysvalloissa kauden neljännessä major-kilpailussa. Toinen pääkiertueen suomalainen, Mikko Korhonen, käyttää sen viikon lepäämiseen ja valmistautumisen edessä olevaan syksyn kilpailusavottaan.

"Turun viikko tulee huonoon kohtaan. En pysty venymään, koska sen jälkeen tulee kuusi kisaa seitsemään viikkoon. Seitsemän kisaa kahdeksan viikon aikana olisi liikaa. Olen kilpaillut nyt vähän vähemmän, ja se tuntuu toimivan", Korhonen perusteli päätöstään puhelimitse istuessaan sveitsiläisessä junassa matkalla Geneven lentokentälle.

Takana oli mukavasti sujunut kisa Crans-Montanassa. Jaettu 24. sija toi runsaan 27 000 euron tienestit. Se on nummelalaiselle Korhoselle kauden toiseksi suurin palkintosekki.

Nyt Korhonen on tienannut lähes 185 000 euroa ja on vahvoilla uusimaan pelioikeutensa ilman karsintoja. Hän ynnäili, että kautta on jäljellä 8–10 kilpailun verran.

"On mennyt hyvin, aikataulussa ollaan. Tavoitteet ovat kuitenkin kortin uusimista korkeammalla", Korhonen sanoi.

Sveitsissä Korhosella oli mahdollisuudet parempaankin sijoitukseen, mutta bogit kahdelle viimeiselle reiälle pilasivat aikeet. Lopputulos oli –5.

Kilpailun voiton vei Englannin Danny Willett tuloksella 17 alle parin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?