Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Kovasukuinen Arctic Muscles (lähtö 4) kuuluu ikäluokkansa parhaimmistoon ja on yksi reilun kuukauden päästä ravattavan Derbyn ennakkosuosikeista. Keskiviikkona on ohjelmassa Derbykenraali. Oriilla on käynyt hyvä arpaonni, joten Pekka Korpi kaasuttaa ajokkinsa heti keulapaikalle, josta se tekee parhaat esityksensä ja on vahvasti kiinni voitossa.

Viikon tärppi

Yksi kierroksen herkkupaloista on yllättäen aloittelevien suomenhevosten tasoitusajo (lähtö 2). Kokemattomat menijät ovat usein laukkaherkkiä, joten tapahtumia lähdössä piisaa. Lähtö on tasainen ja tasokas, mikä tekee siitä myös mainion pelikohteen. Parhaita rasteja ovat alussa keulaan hamuava Turtilo ja kotiradallaan Jämsässä kahtena päivänä peräkkäin voittanut Haltija.

Seuraa tätä

Erkki-Pekka Mäkisen talli jatkaa edelleen huimassa vireessä. Vermon valmentajaliigaa sensaatiomaisesti johtavan tamperelaisvalmentajan myötätuuli saanee jatkoa tänäkin keskiviikkona, sillä Toto 65 -pelin avauskohteen suursuosikki Classic St Pat ja sen ykköshaastaja Demi De Veluwe tulevat kumpikin Mäkisen tallista. Lisäksi illan viimeisen lähdön Lisbeth on hyvinkin mahdollinen menestyjä, eikä Derbykenraaliin osallistuvan Tilia's Abrahaminkaan voitto olisi jättiyllätys.

Toto 65 -kierros 31 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 3, 7

2. lähtö: 7, 1, 10, 15, 6

3. lähtö: 7, 5, 2, 3, 1

4. lähtö: 2

5. lähtö: 3

6. lähtö: 1, 5, 7, 10, 6, 11

2x5x5x1x1x6 = 300 riviä – 30 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 29. 7. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!