Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ravikuningas toipui ikävistä vatsavaivoista

Ori Köppinen puolustaa titteliä Joensuussa

Urheilu
 
Seppo Sirkka
Siuntiolainen Jyrki Korhonen arvioi, että Köppisen kovimmat kilpakumppanit Joensuun Kuninkuusraveissa ovat Jokivarren Kunkku ja Suivikas.
Siuntiolainen Jyrki Korhonen arvioi, että Köppisen kovimmat kilpakumppanit Joensuun Kuninkuusraveissa ovat Jokivarren Kunkku ja Suivikas. Kuva: Seppo Sirkka

Ravimies Jyrki Korhonen hymyili keskiviikkona kilpaa auringon kanssa Helsingin Tervasaaressa. Hyväntuulisuuteen löytyi aihetta, sillä hän omistaa Maija -vaimonsa kanssa 12-vuotiaan ori Köppisen, joka selätti kevään vastoinkäymiset ja pääsi puolustamaan ravikuninkuutta Joensuussa tulevana viikonloppuna.

Huhtikuun 18. päivänä Lahden raveissa Köppisen taustavoimat huolestuivat. Hevonen tärisi, lanta haisi eikä karva kiiltänyt normaalisti.

"Hevonen tutkittiin ja tähystettiin. Sen ohutsuolessa oli haavaumia. Nyt vatsaongelmat ovat lähes sataprosenttisesti ohi. Vähän Köppinen vielä päästelee ilmaa pyllystään", kertoi Korhonen.

Siuntiolainen Korhonen pääsi viime kesänä Porissa riehakkaisiin tunnelmiin, kun Köppinen voitti ensimmäisen ravikuninkuutensa. Ari Moilasen ohjastama hevonen ylsi suomenhevosten kauden tärkeimmässä tapahtumassa täysosumaan tasaisuutensa ansiosta: se oli avausmatkalla toinen, maililla kymmenes ja voitti vaativan 3 100 metrin päätösmatkan SE-ajalla.

"Tosissaan lähdemme kilpailemaan. Tarkoitus on hakea "Poika" kotiin. Sille on paikka varattuna kotona", sanoi Korhonen ja arvioi, että Köppinen on fyysisesti yhtä hyvässä kunnossa kuin vuosi sitten.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?