Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jyväskylän MM-ralli vauhtiin Harjulta

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1 Hienokseltaan muuttunut reitti.

Ralli alkaa tänään torstaina Harjun kaupunkierikoiskokeella kello 19. Erikoiskokeiden kokonaispituus on pudonnut viime vuoden 360 kilometristä 320:een ja erikoiskokeiden määrä 26:sta 20:een. Uutena ek:na on lauantaina kahteen kertaan ajettava Horkka. Ralli päättyy sunnuntaina Myhinpään power stagelle.

"Viime vuonna ajettiin enemmän torstai-iltana. Ei olisi ollut ongelma ajaa enemmän nytkin. Erikoiskokeet sinänsä ovat hyviä, ja reittihän on tosi hieno", Jari-Matti Latvala sanoo.

2 Perjantai ilman huoltotaukoja.

Vain renkaanvaihto on 160 kilometrin mittaisen ajopäivän aikana sallittua. "Kun ei ole huoltoa, tekninen ongelma olisi karu paikka. Täytyy vain uskoa ja toivoa, ettei tule mitään teknistä ongelmaa. Joissain ralleissahan pystyy pelaamaan ajamalla huonoissa olosuhteissa varovaisemmin. Jyväskylä on kuitenkin niin nopeatempoinen kilpailu, ettei siihen ole mahdollisuutta. Pitää mennä alusta asti se, mitä osaa. Hulluihin riskeihin ei tietysti kannata lähteä alussa. Saatamme ottaa hiukan enemmän varaosia autoon mukaan."

3 Kilpailun erityisyys.

"Tämä on hienoin MM-osakilpailu koko sarjan kannalta. Täällä on paras fiilis. Joissain maissa, kuten Portugalissa ja Argentiinassa, oli tosi paljon väkeä. Mutta täällä mennään nopeita teitä hyppyjen yli. Tämä on paljon muutakin kuin ralli. Ihmiset saattavat tulla juhlistamaan viikonloppua, kuuntelemaan konserttia ja samalla katsomaan rallia. Se nostaa tunnelmaa ihan eri tavalla."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!