Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n täytyy yhä nostaa tasoaan

Urheilu
 
Tapio Keskitalo Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

HJK on saanut tällä kaudella ajoittain rajua kritiikkiä – aiheestakin. Esimerkiksi ulkomaalaishankinnoista vain kymppipaikan Atomu Tanaka ja pienin varauksin maalivahti Daniel Örlund ovat kokonaisuudessaan onnistuneet.

Erittäin tärkeissä europeleissä joukkue on kuitenkin pelannut omalla tasollaan, vaikka eilen osa toisesta puoliajasta oli HJK:lle vaikea. Tämän kauden ulkomaalaishankinnoista avauksessa olivat Örlund, Tanaka, Guy Moussi ja Mike Havenaar.

Heistä jokainen täytti paikkansa vähintään kohtalaisesti – vaikka esimerkiksi Havenaar vaelteli toisella puoliajalla lähinnä pelin ulkopuolella. HJK:n tämän kauden euromenestys riippuu paljon ulkomaalaispelaajien onnistumisista.

Esimerkiksi kritisoitu Moussi on eurokentillä tärkeä mies. Eilen lähes topparien tasolle laskeutunut Moussi tuo jo olemuksellaan ryhtiä ja voimaa keskikentän pohjalle.

Mikäli HJK aikoo pudottaa tiiviisti puolustaneen Astanan, koko joukkueen – myös ulkomaalaishankintojen – täytyy onnistua toisessa osaottelussa vielä paremmin kuin keskiviikkona.

Astana on kotonaan vahva ja luultavasti eilistä aggressiivisempi. Sillä on nyt pieni etulyöntiasema, vaikka tärkeä vierasmaali jäi tekemättä.

Tapio Keskitalo HS
tapio.keskitalo@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!