Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joensuun Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Hurjan viime kauden tehnyt Surprise Lord (lähtö 7) ei ole löytänyt tänä vuonna aivan viimevuotista virettä, mutta oriin luokka ei ole kadonnut mihinkään. Joensuussa Iikka Nurmonen varmasti hyödyntää hyvän lähtöpaikan ja lataa voimakkaasti kohti keulapaikkaa. Kaiken järjen mukaan Surprise Lord myös pääsee tuulenhalkojaksi, ja sen jälkeen tappio olisi iso pettymys.

Viikon tärppi

Huittisista tuleva Hullumies (lähtö 6) oli viime vuoden kuninkuuskisan ehdoton väriläiskä. Seppo Sarkolan ajokki voitti kaksi ensimmäistä matkaa, mutta paha taipuminen päätösmatkalla vei siltä seppeleen.

Hullumies lähtee auton takaa todella vihaisesti liikkeelle, eikä Sarkola välttämättä päästä suursuosikkia Jokivarren Kunkkua eteensä.

Suosikilla tuskin halutaan pilata kokonaiskisaa heti avausmatkalla, joten vauhti pysyy maltillisena, mikä suosii Hullumiestä.

Kohokohta käsillä

Joensuussa ravataan lauantaina ja sunnuntaina Kuninkuusravit, joka on vuoden ehdottomasti tärkein ravitapahtuma. Oriiden mittelössä tuore ME- ja SE-ori Jokivarren Kunkku erottuu kuninkuuskisan suosikiksi, mutta kahden päivän aikana ajettavat kolme lähtöä, joissa juostaan yli seitsemän kilometriä, asettavat osallistujille erityisvaatimuksia. Ikä ja kokemus auttavat. Hallitseva ravikuningatar Mokomani saa kovan haasteen viime vuonna laukan takia seppeleen menettäneeltä Saaga S:ltä.

Toto 76 -kierros 31 / Joensuu
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 9, 4

2. lähtö: 9, 6, 11

3. lähtö: 7, 11, 2, 10

4. lähtö: 11, 4, 2, 3

5. lähtö: 3, 5, 4

6. lähtö: 7, 2, 6

7. lähtö: 5

2x3x4x4x3x3x1 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 1.8. noin kello 14.45. Toto 76 ajetaan lähdöissä 6-12

HS:n viime viikon Toto 76-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!