Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Marko Pelkonen kuritti Kankaanpäätä

Urheilu
 
Pasi Honkanen
Marko Pelkonen
Marko Pelkonen
Hyvinkää 2 Kankaanpää 0

Hyvinkään Tahko hurjasteli salama-alulla Kankaanpään Mailaa vastaan miesten Superpesiksessä ja vei täyden pistepotin näytöstyyliin 2–0. Jaksot päättyivät murskaavasti 20–7 ja 15–4.

Tahko teki avausjakson ensimmäisessä vuorossa peräti 12 juoksua, kun sillä oli 14 kolmostilannetta. Lauri Vierimaa löi kunnarin tyhjään kenttään pelin avauslyönnillä. Valentin Ikonen löi kaksi lisäjuoksua neljäntenä lyöjänä pelin neljännellä lyönnillä.

Riku Hokkanen löi avausvuorossa pajatson (1+3) tyhjäksi. Marko Pelkonen sivalsi avausjaksolla yhteensä kahdeksan (3+5) juoksua. Pelkonen löi toisessa vuorossa kaksi kunnaria.

Tahkon 35 juoksua tuottivat hurjia tehoja. Pelkosen saldo oli yhdeksän (3+6) lyötyä, seitsemän tuotua ja kärkilyönnit 15/16. Myös Vierimaa kasasi hyvät tehot: kaksi (1+1) lyötyä, seitsemän tuotua ja kärkilyönnit 13/15.

Hokkanen toi kuusi juoksua. Juha Puhtimäen eteneminen tuotti viisi pinnaa.

"Yhdeksän lyötyä ei taida olla ennätykseni. Joskus Oulun joukkueessa tuli lyötyä yli kymmenen juoksua Ulvilaa vastaan", tehomies Pelkonen muisteli.

Pelkosen kolmospuolella putoava kumura on tällä hetkellä todellinen pommi.

"Yhden pisteen menettäminen olisi maksanut paljon. Jaksojen alut oli suunniteltu tarkasti. Meillä oli hyviä lyöntejä matkassa. Hyvä, että sisäpeli loksahtaa jossain vaiheessa kuntoon", sanoi Tahkon pelinjohtaja Sami Sirviö.

Tahkon viiden kunnarin ja 35 juoksun iltapuhde syntyi 44 kolmostilanteella.

Pasi Honkanen
Hyvinkää

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!