Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kalevan kisat

Urheilu
 

1Kangas onnistui

Nuorten EM-kisoissa epäonnistunut Arttu Kangas palasi Porissa tasolleen. Kangas voitti miesten kuulantyönnön tuloksella 19,73. Se jäi vain kuuden sentin päähän hänen ulkoratojen ennätyksestään. Toiseksi työntänyt Tomas Söderlund hävisi hänelle yli metrin, 18,58.

Kankaan voittotyöntö hyväksyttiin protestin kautta. Tuomarin mukaan Kankaan jalka osui ringin reunaan. "Sanoin heti, etten osunut. Se ei ole minun tapaistani", sanoi Kangas.

"Nyt alkaa olla oikea suunta pienen taantuman jälkeen. "

2Kämäräinen ennätykseensä

Sanna Kämäräinen punnersi rennolla otteellaan ennätyksensä naisten kuulassa 15,70. Kuula on kiekonnheittäjälle kuitenkin sivulaji. Kämäräinen on jo valittu kiekossa Pekingin MM-kisoihin.

3Arttu Vattulainen

piti yksinään vauhtia miesten 10 000 metrillä,. parhaan aikansa 29.46,46. Takana ovat vuodet, jolloin Kalevan kisojen voittoajalla ei olisi päästy kymmenen parhaan joukkoon.

"Enää ei ole massoja", sanoi Vattulainen.

4Hynni karsiutui

Kiekonheiton todellinen veteraani, 55-vuotias Pertti Hynni ei yltänyt loppukilpailuun. Hynni heitti 48,12, jolla hän oli karsinnassa 18:s. "Otin illalla reilun määrän särkylääketttä. Olo oli kuin nuorella pojalla. Karsinnasa taisi sitten tulla kipsi", sanoi Hynni, joka kilpaili 30. kerran Kalevan kisoissa. "En lupaa, että heitän ensi vuonna paremmin."

Suomen mestariksi heitti Pyry Niskala ennätyksellään 61,10.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!