Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Honkavaarasta IFK:n päätoiminen päävalmentaja

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Jani Honkavaara on tyytyväinen päästessään keskittymään pelkästään valmentamiseen.
Jani Honkavaara on tyytyväinen päästessään keskittymään pelkästään valmentamiseen. Kuva: Vesa Koivunen

Helsingin IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara jatkaa seuran päävalmentajana myös ensi kaudella.

Ensimmäistä kauttaan Veikkausliigassa valmentavan Honkavaaran päävalmentajasopimus kestää vuoden 2017 loppuun. Viimeinen vuosi sopimuksesta on optio.

Honkavaara on siviiliammatiltaan opettaja, ja hän on työskennellyt jo useamman vuoden valmentajana ja opettajana samaan aikaan.

HIFK halusi palkita vuosia seurassa työskennelleen Honkavaaran, ja jatkossa hän tuleekin toimimaan edustusjoukkueen päätoimisena päävalmentajana. Honkavaara kehuu tilannetta todella hienoksi.

"Työnkuvani ei olennaisesti muutu, mutta yksi työ jää pois. Pääsen nyt täysillä keskittymään liigajoukkueen valmentamiseen", Honkavaara sanoo seuran nettisivuilla.

"Kun on koko elämän tehnyt kahta työtä niin oudoltahan tämä tuntuu, mutta samalla mukavalta. Veikkausliigassa valmentaminen on jo sen verran vaativaa ja aikaa vievää, että siviiliammatin harjoittamiseen ei tahtonut aika riittää."

Kauden 2009 päätteeksi ensimmäisen kerran HIFK:n päävalmentajaksi astuneen Honkavaaran mukaan seura on edennyt nopeasti pitkän matkan.

"Kun vuonna 2010 tulin HIFK:n päävalmentajaksi, niin en osannut kuvitella, että seura olisi tässä tilanteessa Suomen korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2015. Nopeasti on tultu pitkä matka. Vuonna 2010 olimme niin kaukana Veikkausliigasta kun vaan olla ja voi, Honkavaara sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?