Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Esapekka Lappi uskoo WRC-paikkaan

Urheilu
 

Esapekka Lappi on rallimaailman kuumimpia tulevaisuuden nimiä. 24-vuotias Skoda-kuski on herättänyt ajotaitojensa ohella ihastusta varsinkin suorapuheisilla kommenteillaan.

Jyväskylän MM-rallissa Lappi voitti WRC2-kisan ylivoimaisesti 1.41 minuutilla ennen Pontus Tidemandia. Eikä Lapin mukaan "muista ollut mitenkään vastusta".

"Siinä mielessä oli helppo kisa. Muutamasta pätkästä pystyi myös nauttimaan ihan sairaasti. Olin testannut esimerkiksi Päijälää ja tiesin pystyväni puristamaan sen alun eri tavalla kuin muut. Ei ollut vaikeaa", yleiskilpailussa kahdeksanneksi sijoittunut Lappi sanoi.

Lappi johtaa WRC2-luokan MM-sarjaa, ja häntä ollaan jo viemässä Toyotalle vuodeksi 2017. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen on suitsuttanut Lapin asennetta ja kertoi Helsingin Sanomille Lapin kuuluvan hänen unelmien talliinsa.

"Hyvältä se tietysti tuntuu. Toki olen kokematon kolli vielä, mutta hieno juttu, että kiinnostusta löytyy", Lappi kuittasi Mäkisen lausunnot.

Mitä vastaat, jos Mäkinen kysyy sinua Toyotalle?

"Tuskin siitä voi kieltäytyäkään, jos ei muita tarjouksia tule", Lappi sanoi maireana. Hänen sopimusneuvotteluistaan vastaa manageri Erik T. Veiby.

Lappi on asettanut tavoitteekseen voittaa tulevaisuudessa WRC-maailmanmestaruuden. Se vaatisi ensin hyppyä MM-sarjan tehdasautoon.

Lappi uskoo siirron WRC:hen toteutuvan jo vuodeksi 2017.

"Aika kova luotto on siihen."

Tuomas Hämäläinen HS
Jyväskylä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!