Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kalevan kisojen neljäs päivä

Urheilu
 
Alisa Vainio
Alisa Vainio

1. Sähikäinen hurmasi Vasta 17-vuotias Alisa Vainio juoksi elämänsä ensimmäisen 10 000 metrin kisan, ja heti tärppäsi. Lappeenrantalainen juoksi ikäisekseen hyvän ajan 32.58,10. Kevyesti ja kaunilla askeleella juokseva Vainio on naisten kestävyysjuoksun uusi löytö. Hän on harjoitellut juoksua kaksi vuotta. Sitä ennen hän pelasi jääkiekkoa. "Olin sähikäinen", sanoi Vainio, joka otti 5 000 metrillä SM-hopeaa.

2. MM-lähtijä Eriksson Estejuoksija Sandra Eriksson alkaa päästä kuntoon. Eriksson alitti MM-kisojen tulosrajan 3 000 metrin esteissä. Soolojuoksuna Erikssonin aika 9.36,91 oli kelvollinen, vaikka hän jäi 12 sekuntia viime vuonna tekemästään SE:stä. "Rajan rikkominen [9.44] ei ollut nyt tärkeintä. Tärkeintä oli, että sain vihdoin hyvän juoksun, kun kausi on ollut jalkojen takia vaikea."

Sanna Kämäräinen
Sanna Kämäräinen

3. MM-lähtijä Kämäräinen Sanna Kämäräinen voitti naisten kiekon, mutta tulos 57,87 oli MM-kisoihin lähtevälle heittäjälle vaatimaton. "Kaiken olen antanut, minkä pystyn. Luotettava siihen, että tuloksia tulee", sanoi Kämäräinen, joka oli yksi kaksoismestareista. Hän voitti kuulan ennätyksellään 15,70.

4. Valta vaihtui Naisten moukarissa vaihtui valta, kun kahdeksan edellistä mestaruutta vienyt Merja Korpela hävisi nuorelle haastajalleen Inga Linnalle. Hausjärveläinen heitti kovassa jännityksessä 67,29. "Oli kauhea heittää. Liikaa stressiä", sanoi Linna, joka oli 12:s nuorten EM-kisoissa Tallinnassa. Korpelaa harmitti, kun kultaputki meni poikki.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!