Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Extreme Luca (lähtö 5) on kärsinyt uransa varrella erilaisista pikkuvaivoista, joten se on päässyt näyttämään kykyjään vain ajoittain.

Seppo Suurosen valmennettava aloitti uransa kuudella peräkkäisellä voitolla, mikä kertoo hyvin kovasta kapasiteetista. Nousukuntoinen ori hyötyy siitä, että kovimmat vastustajat iskevät tulisesti yhteen heti kiihdytyksessä. Uskomme, että Ari Moilanen saa jaettua ajokkinsa voimat tasaisemmin, mikä ratkaisee pelin sen eduksi.

Viikon tärppi

Umpirehellisesti itsestään aina kaiken ulos antava Valiant Kemp (lähto 6) ei ole yltänyt vielä uusista käsistä täysosumaan. Vermossa siihen on vihdoinkin kaikki mahdollisuudet.

Ori jatkaa nousukunnossa ja nyt juostava pitkä matka puoltaa vahvaa menijää. Kun vastuskaan ei päätä huimaa ja peliprosentti näyttää jäävän houkuttelevaksi, kokeilemme Valiant Kempiä ideavarmana.

Seuraa tätä

Taisto Bordin laittelema Säihkeen Säpinä on aloittanut uransa kerrassaan upeasti. Ori on kilpaillut 19 kertaa ja jäänyt vain kerran ulos kolmen parhaan joukosta. Voittoja on täysi tusina ja tienestejä on kertynyt yli satatuhatta euroa.

Viisivuotias kohtaa Vermossa kokeneempia ykkössarjan kävijöitä, mutta ei varmasti kalpene tässäkään seurassa. Päätähtäin on kuitenkin elokuun lopussa ajettavassa suomenhevosten Derbyssä, jonka ennakkosuosikki se on.

Toto 65-kierros 32 / Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi:
1.  lähtö: 4, 2, 7, 6, 1

2. lähtö: 1, 4, 7, 2

3. lähtö: 1, 3, 12, 10

4. lähtö: 6, 3, 10, 1

5. lähtö: 4

6. lähtö: 5

5 x 4 x 4 x 4 x 1 x 1 = 320 riviä – 32 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 5. 8. noin kello 19. 15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!