Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rovaniemen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Kyvykäs Steel Anemone (lähtö 5) palasi vahvassa vedossa pikkupaussilta viikko sitten Joensuussa, joten sen voi odottaa vielä parantavan otteitaan. Rovaniemellä tamman tehtävä vaikuttaa kaikin puolin sopivalta, ja Tuomas Pakkanen ajaneekin suosikilla päättäväisesti kohti keulapaikkaa. Sinne päästessään Steel Anemone on lähellä voittoa.

Viikon tärppi

Sanavalmis rovaniemeläistreenari Aarne Lintulahti luottaa legendaariselta Eero Mäntyrannalta saamiinsa valmennusoppeihin, ja ne ovat usein tuoneet hyviä tuloksia. Viime vuonna huippukauden tehnyt BWT Hellion (lähtö 7) on nykyisin Lintulahden valmennuksessa. Myrkynnopea ori lähtee auton takaa vauhdilla liikkeelle ja valtaa keulapaikan, josta se pistää sitkeästi muille hanttiin. Voittokaan ei yllättäisi.

Seuraa tätä

Reima Kuislan laatutallista tuleva Oracle (lähtö 7) äityi viime vuoden lopussa hirmuiseen vireeseen ja napsi voittoja kuin liukuhihnalta. Vaivat katkaisivat menestyskulun. Se palaa radoille vasta nyt – lähes kahdeksan kuukauden tauon jälkeen. Pitkä paussi ei kuitenkaan voi olla näkymättä otteissa, joten varmaksi oriista ei ole. Jatkoa kannattaa kuitenkin seurata silmä tarkkana.

Toto 76 -kierros 32 / Rovaniemi
HS:n Toto76-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 5, 7, 3, 1

2. lähtö: 9, 7

3. lähtö: 6, 1, 3

4. lähtö: 6, 7, 4

5. lähtö: 8

6. lähtö: 10, 2, 1, 5

7. lähtö: 9, 5, 2

4x2x3x3x1x4x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 1.8. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 6-12

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?