Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Dettmann: Spekulointi urheilun suola

Urheilu
 

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann ei ota kantaa, mitkä ovat Joonas Cavénin mahdollisuudet murtautua lopulliseen EM-joukkueeseen.

"Näille on varmaan olemassa jo spekulointisivusto. Jatkakaa spekulointia. Se on yksi urheilun suola", Dettmann virnistää.

Suomi pelaa lauantaina seuraavan EM-kisoihin valmistavan maaottelunsa vieraissa Liettuaa vastaan. Cavénin tai muidenkaan Susijengin pelaajien roolia siinä ottelussa Dettmann ei vielä avaa.

"Meidän tehtävämme on viedä joukkuetta eteenpäin ja tietysti yksittäisiä pelaajia siinä ohessa. Tilanne, peli ja sattuma kuitenkin määrittelevät, kuka saa minkäkin mahdollisuuden missäkin pelissä. Kannattaa muistaa, että sattuma on ehkä tärkein tekijä sille, mitä kaikkea pelissä tapahtuukaan."

Susijengin ohjelmassa on Liettua-pelin jälkeen ennen EM-kisoja vielä kuusi valmistavaa maaottelua. Niissä kohdataan kahdesti Belgia, kerran Italia ja Slovenia sekä kahdesti Ukraina.

Ensimmäisessä valmistavassa ottelussaan Suomi kukisti Ranskan 76–67. Tulos oli yllätys hallitsevaa Euroopan mestaria ja MM-kolmosta vastaan.

"Olemme harjoitelleet hyvin, ja se oli hyvä peli – mutta myös sellainen peli, ettei vastaavaa pysty ihan joka päivä pelaamaan. Se oli silti näyttö potentiaalistamme", Dettmann sanoo.

Syyskuussa käytävissä EM-kisoissa Suomen alkulohkossa ovat isäntämaa Ranska, Israel, Venäjä, Bosnia-Hertsegovina ja Puola.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!