Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

KuPSin taitavat nuoret HIFK:n kiusana

Niskanen ja Savolainen maalinteossa HIFK:ta vastaan

Urheilu
 
Ilpo Lommi
Ilmari Niskanen
Ilmari Niskanen
KuPS 2 HIFK 0
 

KuPS jatkoi tehokkaita otteitaan edellisestä voitokkaasta RoPS-pelistä kukistamalla sunnuntaina HIFK:n 2–0 (2–0). Voitto tuli samoilla eväillä: tehokkaalla maalintekopaikkojen hyödyntämisellä ja vahvalla puolustamisella. Voitontekijätkin olivat paljolti samoja. KuPSin pienikokoiset nuoret Ilmari Niskanen ja Saku Savolainen tekivät taitavat osumat ensimmäisellä puoliajalla.

Alussa alakynnessä olleella HIFK:lla oli maalintekopaikkoja jopa taukotasapeliin, mutta pelaaja toisensa jälkeen hassasi ne. Toisella puoliajalla HIFK oli jopa painostavampi, kun KuPS hellitti prässiään ja helsinkiläiset alkoivat voittaa kaksinkamppailuja. Silti maalintekopaikat vähenivät, ja lopulta KuPSilla oli enemmän mahdollisuuksia suurempaan voittoon. Maalivahti Eriksson pelasti HIFK:n lopussa rökälelukemilta lähitorjunnoillaan.

Niin HIFK:n kapteeni Esa Terävä kuin valmentaja Jani Honkavaarakin myönsivät KuPSin olleen parin maalin verran parempi juuri tehokkaamman hyökkäyksensä ja puolustuksensa ansiosta.

HIFK:lle oli annettava tunnustusta sitkeästä taistelusta ja vauhdikkaasta, yleisöön menevästä pelistä. Se ei kuitenkaan pystynyt viemään nopeita vastahyökkäyksiään perille eikä luomaan painetta KuPSin maalialueelle. Viime kädessä puuttuivat ratkaisijat.

Ilpo Lommi
Kuopio

Veikkausliigan huippuhetket: Liigaan palannut Eremenko mokasi rangaistuspotkun
Veikkausliigan huippuhetket: Liigaan palannut Eremenko mokasi rangaistuspotkun
Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina viisi ottelua. Ilves voitti KTP:n 2-0, VPS yllätti IFK Mariehamnin lukemin 1-0 ja Jaro kukisti samoin lukemin SJK:n. FC Lahti haki 2-1-voiton sarjassa toisena olevasta Rovaniemen Palloseurasta. KuPS kukisti HIFK:n 2-0. Liigaan ja Jaron paitaan palannut Alexei Eremenko epäonnistui rangaistuspotkussa ottelun loppuhetkillä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!