Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Richardsson riemuitsi kisapaikasta

Urheilu
 

Vaasalainen estejuoksijalupaus Camilla Richardsson sai maanantaina illansuussa Suomen urheiluliiton valmennusjohtaja Jorma Kemppaiselta mieluisan puhelun.

Valmennuspomo kertoi, että Kansainvälinen yleisurheiluliitto oli varmistanut etuajassa, että Richardsson, 21, pääsee Pekingin MM-kisoihin ennätysajallaan 9.46,34. Kisaraja oli 9.44,00.

"Olen tosi iloinen. Olen aina haaveillut, että pääsen mukaan tällaiseen arvokilpailuun", Richardsson sanoi tiedotteessa.

Hän on 15:s suomalaisurheilija Pekingin MM-areenalla.

Richardsson sai tiedon etuajassa. Tulosikkuna kisoihin sulkeutui tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Pika-aituri Nooralotta Neziri joutui odottamaan jännäämään loppuun asti. Porilainen on juossut 100 metrin aidat tällä kaudella 13,01. Raja on tasan 13.

Valmennusjohtaja Kemppaisella on sellainen hytinä, että moni MM-kisoihin valittu suomalainen on nousukunnossa. Esimerkiksi hän otti seiväshyppääjä Minna Nikkasen, joka on kohentanut SE:tä tänä kesänä kolmasti. Tuorein ennätys 460 syntyi lauantaina Kuortaneella. Sillä selviytynee Pekingissä karsinnasta jatkoon, eikä SE ole välttämättä turkulaisen katto tänä suvena.

Suomen nopein nainen, Hannamaari Latvala, ei ehtinyt kisakuntoon. Jalkaterävaivoista heinäkuun loppuun asti kärsinyt Latvala juoksi maanantaina Espoon Leppävaarassa 100 metrillä toiseksi ajalla 11,51, mutta myötätuulta oli rahtusen liikaa eli 2,1 metriä sekunnissa. MM-raja oli 11,33.

Latvala harkitsee valmentajansa Petteri Jousteen kanssa, jatkuuko kausi vai onko edessä jo valmistautuminen ensi kesän olympialaisiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?