Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Ville Korjuksen laittelema Välähdys (lähtö 2) on selättänyt vaivat ja päässyt näyttämään tällä kaudella parasta osaamistaan. Radoilla se onkin ollut täysin pysäyttämätön ja voittanut kaikki kahdeksan lähtöään – eikä se ole vielä joutunut edes antamaan parastaan. Pitkästä matkasta ei ole väsymättömälle menijälle ainakaan haittaa, joten oriilta on lupa odottaa taas voittoa.

Viikon tärppi

Harri Koivusen Cabernet (lähtö 5) on käynyt napsimassa pari voittoa Maarianhaminasta tyylikkäillä esityksillä. Vermossa rima nousee, mutta tammalle on luvassa hyvä juoksu kärjen tuntumassa. Koivunen tunnetaan taitavana kuskina, joka osaa piilottaa ajokkinsa sisäradalle piiloon ja ratkaista juoksun edukseen ärhäkällä loppukirillä. Pelin henki voi olla sama nytkin.

Seuraa tätä

Twigs Voici (lähtö 6) on Pekka Korven tallin suurimpia ilon aiheita tänä vuonna. Tamma voitti toukokuussa Solvallassa tasokkaan tammalähdön kovalla ajalla, mutta pani heinäkuussa Mikkelissä vielä paremmaksi. Tähtäin on syksyn kovissa kansainvälisissä lähdöissä, joten tämänkertaisen suhteellisen helpon lähdön pitäisi olla Twigs Voicille vain suupala – vaikka lähtörata tuokin hieman lisähaastetta.

Toto 65 -kierros 33 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 3, 1, 5, 9, 10, 4

2. lähtö: 6

3. lähtö: 5, 9, 6, 3, 8

4. lähtö: 5, 4, 6

5. lähtö: 6, 11, 1, 2

6. lähtö: 8

6x1x5x3x4x1 = 360 riviä – 36 euroa.

Peliaika päättyy keskiviikkona 12.8. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?