Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n pelaajaruletti pyörii

Urheilu
 

Tervetuloa HJK:n pelaajarulettiin! Ihan joka pyöräytyksellä ei täällä voiteta, mutta silloin tällöin kyllä.

Hätäisimmät tulkitsivat HJK:n uuden maalivahtihankinnan Thomas Dähnen epäluottamuksen osoitukseksi Daniel Örlundille, mutta pidetäänpä pelimerkit kuitenkin vielä myös numero ykkösessä.

Ruotsalaismaalivahti epäonnistui katastrofimaisesti Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen ratkaisevassa ottelussa Astanassa.

Örlundin virheet olivat osaltaan vaikuttamassa siihen, että HJK:lta meni sivu suun yli viiden miljoonan euron arvoinen jatkopaikka.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan Dähne on hankittu ensisijaisesti ensi kautta silmälläpitäen, eikä hänen ole välttämättä tarkoitus korvata sen enempää Örlundia kuin kakkosmaalivahtia Saku-Pekka Sahlgrenia vielä tällä kaudella.

Örlund puhui ensimmäisen Astana-ottelun jälkeen koti-ikävästään ruotsalaisen TV4:n haastattelussa. Örlund saanee kuitenkin Astanan eurokatastrofin jälkeen revanssin Krasnodarissa Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksella.

Hollantiin myytyyn Mike Havenaariin oli sijoitettu paljon pelimerkkejä, mutta pallo ei niin sanotusti pomppinut Havenaarin kohdalle.

Havenaarin ja Örlundin piti olla avainhankintoja, joiden kanssa taistellaan paikasta Mestarien liigasta. Eivät olleet, vaan kaksi arpaa, joista ainakin toinen oli tyhjä.

Pyöräytetäänpä ruletti taas käyntiin – josko tulisi vaikka vasen pakki.

Ari Virtanen
ari.virtanen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?