Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilonen hylkäsi ajatuksen pidemmistä draiveista

Urheilu
 

Viime syksynä Mikko Ilonen kertoi uransa parhaan kauden päätteeksi, että yksi kauden 2015 tavoitteista on avauslyöntien eli draivien kehittäminen pidemmiksi.

"Tärkeimpänä kehityskohteena pidän avauslyöntejä. Niissä on liian suuri hajonta nimenomaan pituudessa. Mittaa pitää saada lisää, mutta etenkin on tärkeää saada pituuskontrolli paremmaksi", Ilonen sanoi joulukuussa.

Ilosen valmentajan Timo Rauhalan mukaan lyöntipituutta oli tarkoitus hakea maltillisella voimaharjoittelulla.

Sittemmin kaksikko on tullut toisiin ajatuksiin.

"Se ei ole nyt sellainen asia, joka on pöydällä. Se voi hajottaa niin monta juttua, jos lähtee keskittymään tuollaiseen. Ei sitä tarvitse. Jos saan itselleni sellaisen tunteen, että on raikas ja hapekas olo, lyön silloin ihan tarpeeksi pitkälle", Ilonen sanoi HS:lle heinäkuussa Open Championshipissä Skotlannissa.

"Se oli vain joku juttu siinä kohdassa. Ei siihen ole laitettu alkukauden jälkeen efforttia. Enemmän kyse on siitä, että vetäminen on pakotteetonta ja siinä on luonteikkuus olemassa", Rauhala sanoi.

Euroopan-kiertueellakin tilastoidaan tarkkaan draivipituuksia. Kauden 2014 tilastossa Ilonen oli sijalla 119, kun pelaajia listattiin 184.

Silloin Ilosen draivit kantoivat keskimäärin 259 metriä. Tämän kauden tilastossa Ilosen vastaava lukema on 265 metriä, joka oikeuttaa sijalle 97, kun listattuja pelaajia on 211.

 

Mikko Ilonen kilpailee tänään Yhdysvalloissa alkavassa kauden neljännessä major-kilpailussa PGA Championshipissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?