Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joensuu ja Väänänen valmiina hyppäämaan kaukaloon

Urheilu
 

Jokerien uushankinta Jesse Joensuu on valmis kaukaloon. Vaivoistaan toipunut hyökkääjä pelaa ensi viikolla Pietarin turnauksessa.

"Joukkue näyttää hyvältä. Taistelu pelipaikoista tekee siitä vielä paremman", sanoi Jokerien valmentaja Erkka Westerlund, jonka ryhmässä on seitsemän uutta kasvoa.

"Liigan alkuun on lyhyt aika, takana on vasta kolme harjoitusottelua. Suurin huoli on, ehtiikö ryhmä kasvaa yhtenäiseksi joukkueeksi."

Joensuun lisäksi pelivalmiina ovat puolustajat Ossi Väänänen ja Daine Todd. Joukkueen kapteeni Niko Kapanen on yhä toipilas mutta pelannee KHL:n sarja-avauksessa Helsingissä 25. elokuuta.

Westerlund haluaa nähdä alkavalla kaudella joukkueensa nopeana niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin, suoraviivaisuutta kohti vastustajan maalia ja tiivistä viisikkopeliä.

"Pelaajamateriaalimme antaa mahdollisuuden uudistuksiin. Viimeksi dominoi ykköskenttä, mutta se ei enää riitä", sanoi Westerlund.

"Haluan nähdä kaukalossa enemmän tunnetta kuin ajattelua. Menetimme mielenkiintoisia pelaajia, mutta saimme tilalle ainakin yhtä mielenkiintoisia pelaajia."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!