Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Amatööri Kulokorpi nautti äijien joukossa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Roope Kakko
Roope Kakko

1.   Maanantaina 21 vuotta täyttävä amatööri Kristian Kulokorpi eteni parhaana suomalaisena viikonlopun kierroksille Gant Openissa Turussa.

Kulokorpi (67+69) on jaetulla kuudennella sijalla kahden lyönnin päässä kärkipaikan säilyttäneestä Saksan 17-vuotiaasta Dominic Foosista (-8).

Kulokorpi pelaa toista haastajakiertueen kilpailuaan.

"En tuntenut mitään jännitystä. Nautin kun pääsin pelaamaan äijien kanssa. Täällä pelaaminen oli paljon rauhallisempaa kuin junnukisoissa", Kulokorpi sanoi.

2.   Kilpailun suomalainen ykkösnimi Roope Kakko aloitti toisen kierroksen Aura Golfin kentällä lyönnin päässä kärjestä. Urakan jälkeen eroa oli kolme lyöntiä, Kakko taisteli kierroksen läpi par-tuloksella 71 ja jakaa kahdeksatta sijaa.

"Draivasin huonosti, ja viheriöillä katosi tuntuma puttien vauhtiin. Mutta ihan haminoissa ollaan. Kun pelaa lauantaina hyvin, ihan varmasti on mukana voittotaistelussa", Kakko sanoi.

3.   Kakon kanssa samassa tuloksessa on tuore ammattilainen Linus Väisänen (68+69). Amatööreistä jatkoon pääsi myös Lauri Ruuska tilanteessa -4.

Päivän parhaat suomalaiset nousijat olivat avauspäivänä epäonnistuneet Jaakko Mäkitalo (66) ja Tapio Pulkkanen (67). Kaikkiaan jatkoon pääsi 11 suomalaista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!