Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tahko kohtaa Joensuun uudestaan pudotuspeleissä

Joensuu tulee uudestaan vastaan pudotuspeleissä

Urheilu
 
Pasi Honkanen
Sami Sirviö
Sami Sirviö
Hyvinkää 0 Joensuu 2
 

Hyvinkään Tahko päätti runkosarjan seitsemänneksi, kun se hävisi Pihkalassa Joensuun Mailalle 0–2 (2–3, 1–3). Tahko pääsee pikavauhdilla makselemaan kalavelkoja tältä ja aiemmilta vuosilta, sillä parivaljakko kohtaa neljäntenä vuonna peräkkäin pudotuspeleissä.

JoMa vei viime kaudella pronssimitalit Tahkolta otteluvoitoin 2–0. Joensuu tiputti Tahkon puolivälierissä vuonna 2013 voitoin 3–2. JoMa oli parempi voitoin 4–2 vuoden 2012 puolivälierissä.

"Kauden aikana meillä oli hankalia jaksoja. Olimme takamatkalla. Sikäli voi olla tyytyväinen, että olemme pudotuspeleissä. Kuka vaan on kellistettävissä", sanoi Tahkon pelinjohtaja Sami Sirviö.

"Ei tämä ollut hyvä kenraali. Lisäksi hävisimme runkosarjassa kaikki pelit Joensuulle. Viime syksynä pelasimme hyviä pelejä Joensuuta vastaan", Sirviö tuumi.

Joensuun Juha Niemi löi neljä juoksua. Häntä ehdittiin jo juhlia lyöjäkuninkaana, mutta Kouvolan Ossi Meriläinen kirikin ohi.

Niemi löi avausjaksolla kertaalleen molemmista saumoista. Hän löi myös toisella jaksolla kaksi juoksua.

"Sisäpeli ei rullannut. Olimme flegmaattisia sisällä ja ulkona. Tukkoista sisäpeliä", arvioi Tahkon ykköspalkittu Teemu Nikkanen.

"Ei meidän tämmöistä ottelua pitänyt pelata. Piti jatkaa hyvää hengistä otetta, mikä meillä oli Kiteen pelissä. Peli ei ollut nyt sitä, mitä haimme", Sirviö sanoi.

Pasi Honkanen
Hyvinkää

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!