Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Risto Airaksisella on pullat hyvin uunissa keskiviikkoisessa Tammatähdessä (lähtö 2). Hänen tallistaan tulee lähdön suurimmat suosikit, Absolute Newport ja Orchidea SLM. HS luottaa kaksikosta Juhani Tapanin ohjastamaan Absolut Newportiin. Tamma tekee aina parhaansa ja sopivan oloisessa seurassa sen pitäisi olla lähellä voittoa, vaikka lähtöpaikka onkin ikävä ja alla on pieni tauko.

Viikon tärppi

Bella Varjonen tuli raviyleisölle tutuksi monista vammoistaan huolimatta kaksi ravikuninkuutta voittaneen Erikassonin valmentajana. Erikasson on jo jättänyt kilparadat, mutta Varjosen talli on jatkanut menestyskulkuaan. Keskiviikon paras menestymissauma on Varjomannilla (lähtö 4). Ohjastaja Harri Koivunen kyttää ratkaisumetreillä silmä tarkkana iskupaikkaa ja käyttää sellaisen saadessaan, sen armotta hyväkseen.

Seuraa tätä

Salamakypärät-oppilaslähdössä (lähtö 1) Matias Salon valmentama Oden Tilly pelattu suureksi suosikiksi. Jukka Torvinen on kuskina lähdön eliittiä ja Oden Tilly lienee hevosista parhaassa vireessä, mutta peliprosentti on selvästi yläkanttiin. Esimerkiksi alkukesällä mainioita esityksiä tehnyt Luckyline Krok pystyy normaalina ollessaan pistämään suosikin ahtaalle.

 

Toto65-kierros 34 / Helsinki HS:n Toto65-vihjesysteemi:
1. lähtö: 6, 2, 7

2. lähtö: 7

3. lähtö: 4, 5, 1

4. lähtö: 4, 5, 6

5. lähtö: 5, 3, 2, 7

6. lähtö: 8, 10 ,13

3x1x3x3x4x3=324 riviä – 32,40 euroa.

Peliaika päättyy keskiviikkona 19.8. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto65-vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!