Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK odottaa edelleen Ojalan pelilupaa Venäjältä

Määräaika on puoliltaöin keskiviikkona

Urheilu
 
Anni Reenpää Lehtikuva
Juhani Ojala pelasi Klubin paidassa Liverpoolia vastaan.
Juhani Ojala pelasi Klubin paidassa Liverpoolia vastaan. Kuva: Anni Reenpää Lehtikuva

HJK:n vastoinkäymiset eivät loppuneet surullisenkuuluisaan Kazakstanin-matkaan. Viikonloppuna Klubi hävisi jalkapallon Suomen cupin välieräottelun IFK Mariehamnille vieraissa maalein 1–5.

Kentällä asiat eivät ole sujuneet toivotulla tavalla, ja kentän ulkopuolella HJK:n toimistossa on jouduttu hikoilemaan byrokraattisten ongelmien kanssa.

HJK odottaa edelleen toppari Juhani Ojalan, 26, pelilupapapereita Venäjän jalkapalloliitosta. Ne on saatava viimeistään keskiviikkona, jotta HJK voisi mahdollisesti peluuttaa Ojalaa Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen otteluissa FK Krasnodaria vastaan. Ensimmäinen osaottelu on Krasnodarissa torstaina.

HJK julkisti 29. heinäkuuta toppari Juhani Ojalan palaavan loppukauden mittaisella lainasopimuksella seuraan Venäjän liigan Terek Groznystä. Ojalan, 26, lainasiirto tuli tarpeeseen, kun toppari Valtteri Moren siirtyi Astana-otteluiden jälkeen Belgian liigan Waasland-Bevereniin. Se oli yksi yhteen -siirto, ja juuri ennen Eurooppa-liigan pudotuspelikierrosta.

Kesän siirtoaika alkoi Suomessa 6. elokuuta, joten sen jälkeen Ojala olisi voinut olla pelikelpoinen HJK:ssa, jos kaikki olisi sujunut niin kuin olisi pitänyt.

HJK ei ole vielä pystynyt rekisteröimään Ojalaa Eurooppa-liigaan osallistuviin pelaajiin. Pelaajalista piti jättää 10. elokuuta Euroopan jalkapalloliitolle Uefalle.

Sääntöjen mukaan on kuitenkin mahdollista rekisteröidä vielä yksi ylimääräinen pelaaja viimeistään ottelupäivää edeltävän päivän aikana. Määräaika on puoliltaöin keskiviikkona Keski-Euroopan aikaa.

"Teemme kaikkemme, jotta kaikki asiat olisivat kunnossa viimeistään keskiviikkona ja saamme hänet joukkueeseen. Hän on lähdössä Krasnodariin", HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio kertoi Helsingin Sanomille maanantaina iltapäivällä.

HJK ei ole siis saamassa enää muita vahvistuksia Eurooppa-liigan pudotuspelikierrosta varten, ja ylimääräisen pelaajan paikka on menossa Ojalalle.

"Siltä se näyttää", Saarnio sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?