Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Span kuningas tahtoo metsän keskelle

Kimi Räikkönen ei usko, että yksi osakilpailu vaikuttaa jatkosopimukseen

Urheilu
 

Formula 1 -sarja palaa tulevana viikonloppuna kesälomalta, kun kisat jatkuvat Belgian Spassa. Kimi Räikkönen on MM-pisteissä viidentenä, kun sarjaa on jäljellä yhdeksän osakilpailua.

Hän ei halua jakaa arvosanoja alkukaudesta.

"Olisi voinut mennä paljon paremminkin, mutta jos vertaa viime vuoteen, niin kausi ei ole ollut läheskään samanlainen katastrofi. On ollut huonoja kisoja ja huonoa onneakin", Räikkönen sanoi karting-tapahtuman yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

"Koitamme nyt parantaa ja saada homman toimimaan vielä paremmin."

Räikkönen on voittanut Span osakilpailun neljä kertaa ja saanut nimen "Span kuningas". Kuningas kertoi, että hänestä on "maalaisena" hienoa päästä kisaamaan metsän keskelle.

"Vaikea etukäteen sanoa kisasta mitään. Meillä on samanlainen mahdollisuus kuin muissakin kisoissa. Keli vaikuttaa siellä aika paljon. Yleensä Spalla on nähty jännittäviä kisoja, siellä sattuu ja tapahtuu paljon. Tehdään hyvä viikonloppu ja katsotaan."

Räikkösen jatko Ferrarilla on vielä auki, ja kaikkien huulilla on kysymys, miten Spa vaikuttaa jatkoneuvotteluihin. Räikkösen mielestä ei mitenkään.

"Yksittäinen kisa ei muuta mitään suuntaan tai toiseen. Toki spekulaatioita on taas enemmän, kun lomat ovat olleet, mutta Spa on kisa muiden joukossa. Katsotaan, mitä tapahtuu sen jälkeen."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?