Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Klubi joutuu ahtaalle Krasnodarissa

Urheilu
 

1. Pelin juoni. FK Krasnodar pannee HJK:n kovimpaan paineeseen tällä kaudella. Klubi joutunee puolustamaan pitkiä aikoja syvällä omalla alueellaan. Krasnodar ylimiehittää keskikaistan, ja etenkin HJK:n puolustuslinjan ja keskikentän välissä nähtäneen ruuhkaa. Siltä alueelta Krasnodar pyrkii pelaamaan lyhytsyöttöpelillä pallon rangaistusalueelle, mikä aiheuttaa riskin mahdollisista rangaistuspotkuista. Krasnodarin pelinrakentelusta vastaavat kymppipaikan Odil Ahmedov, jota pidetään Venäjän liigan parhaimpina keskikenttäpelaajina, ja syvällä peliä rakentava Pavel Mamajev.

2. Erilainen vastustaja. HJK ei ole kohdannut tällä tai viime kaudella juuri tämäntyyppistä lyhytsyöttöpeliä pelaavaa joukkuetta. Krasnodar pelannee 4–3–3-ryhmityksellä.

Krasnodarin ehkä ainoa heikkous on siinä, että joukkueelta puuttuu tarkasti ja varmasti maaleja viimeistelevä hyökkääjä.

3. Klubilla on yksi ase. HJK:n pitää puolustaa tiiviisti ja iskeä vastahyökkäyksillä. Jos HJK pystyy pallonriiston jälkeen pelaamaan palloa nopeasti ylöspäin, löytynee tilaa Krasnodarin laitapakkien selustasta. HJK näytti jo Astanassa, että se pystyy haavoittamaan vastustajaansa vastahyökkäyksillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!