Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK on rampa altavastaaja Krasnodarissa

Urheilu
 
Ari Virtanen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n urheilutoimittaja.
HJK:n toimitusjohtaja Riihilahti: "Olemme tehneet kaiken, minkä pystymme"
HJK:n toimitusjohtaja Riihilahti: "Olemme tehneet kaiken, minkä pystymme"
HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan HJK on tehnyt valmistautumisessaan kaiken, minkä seura on pystynyt ennen Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen otteluita Krasnodaria vastaan. Riihilahti kertoi keskiviikkoiltana Krasnodarissa, että kaikesta näkee, että Krasnodar on erinomainen seura. Odotettavissa on erittäin vaikea ottelupari HJK:lle. Toimittaja: Ari Virtanen, Kuvaus ja editointi: Vesa Koivunen.

HJK lähti Eurooppa-liigan pudotuspeliotteluun rampana, kuvainnollisesti toinen jalka nilkuttaen. Mac Kandjilla on nivusvamma, Demba Savagella takareisivamma, Veli Lammella polvivaiva ja Sebastian Sorsalla takareisivamma. Nelikko jäi kotiin. HJK:n vaihtopenkki on äärimmäisen kapea ja kokematon.

HJK:n onneksi toppari Juhani Ojalan pelilupa-asiakirjat saapuivat HJK:lle keskiviikkona Venäjältä. Jos pelaajan rekisteröinti Uefan suuntaan onnistuu ongelmitta, Ojala on pelikelpoinen torstaina.

Nyt HJK:n konkareilta, kuten kapteeni Markus Heikkiseltä, vaaditaan joukkueen kantamista sekä kentän ulkopuolella että kentällä. Heikkinen käveli niin taajaan tilauslentokoneessa matkalla Krasnodariin, että jalat ovat takuulla vetreinä perillä.

Klubi lähtee otteluun täydellisenä altavastaajana. Vierasmaali ja korkeintaan yhden maalin tappio olisi kelpo tulos, jonka avulla voisi vielä ensi viikon kotiottelussa tavoitella paikkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Pelkona on HJK:n täydellinen mahalasku ja jyrän alle jääminen. Toisaalta tämä joukkue on yllättänyt ennenkin. Kuka olisi uskonut, että HJK pystyisi tekemään kolme vierasmaalia Astanaa vastaan?

Ari Virtanen HS
Twitter: @arivirtanenHKI

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?