Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turun Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Susanna Laulumaan valmentama Hilde Småbo on hirmutikissä.

Viimeksi se kiri laukan jälkeen väkevästi, ja sitä ennen tuli hallittu voitto.

Takamatkalta tehtävä on aina astetta haastavampi, mutta Iikka Nurmosen ajokki jaksaa kyllä kierrellä eikä ole kovin riippuvainen juoksun kulusta. Uskomme, että Hilde Småbo kukistaa muut loppukirissä.

Viikon tärppi

Kylmäveristen Pohjoismaiden mestaruuden (lähtö 7) arvioidaan useimpien papereissa olevan kahden kauppa, mutta suosikkien ikävät lähtöpaikat lisäävät yllätyksen mahdollisuutta. Etenkin norjalaisvieras Föynland Kongen ja Suivikas ovat jääneet vähälle huomiolle.

Ennätyskunnossa oleva Föynland Kongen nappaa keulapaikan ja taistelee siitä sitkeästi. Suivikas taas saa makoisan suojajuoksun kärjen tuntumassa ja on ratkaisumetreillä vaarallinen.

Seuraa tätä

Suomalaisravuri ei ole koskaan voittanut nykymuotoista kylmäveristen Pohjoismaiden mestaruutta, mutta tuore ravikuningas Jokivarren Kunkku (lähtö 7) on tänä vuonna näyttänyt sellaisia otteita, että voitto kivikovassa lähdössä on hyvinkin mahdollinen. Kovin kanto kaskessa on viime vuodet kylmäverilähtöjä hallinnut superlahjakas norjalaisvieras Tekno Odin. 30 000 euron ykköspalkinnosta on luvassa mielenkiintoinen kamppailu.

Toto76 -kierros 34 / Turku
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 2, 7, 4

2. lähtö: 3, 11

3. lähtö: 4, 2, 12, 3, 6

4. lähtö: 11

5. lähtö: 10, 5, 7

6. lähtö: 2, 5

7. lähtö: 8, 9, 7, 3

3x2x5x1x3x2x4 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 22.8. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4-10

HS:n viime viikon Toto 76-vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!